Buitenkeuken “MICHA”

Buitenkeuken “MICHA”

Prachtige houten buitenkeuken MICHA. Geheel uit duurzaam hardhout vervaardigd. Custom-made voor de Weber BBQ. Plateaus en achterwand voorzien van tegels. Achter in de kast een deurtje voor het plaatsen van de gasfles en aansluiting op elektra, alles weer en wind bestendig. Met grote rembare zwenkwielen.

Afmetingen buitenkeuken:

  • 180 x 70 x 90/115 cm

Buitenkeuken MICHA  Buitenkeuken MICHA

Prijs vanaf: €1850,-

Interesse?

Deze hardhouten buitenkeuken is ook in andere afmetingen en met een andere houtsoort vervaardigbaar. Vraag mij naar de mogelijkheden.

maileenvraag_hansknepper

Buitenkeuken “DOMINIQUE”

Buitenkeuken “DOMINIQUE”

Dit steigerhouten buitenkeuken/keukenblok voor in de tuin is gemaakt voor een klant uit Soest. Hij is ter plekke gemonteerd en aangesloten op water en afvoer. Het keukenblok is gemaakt van oud steigerhout en vervolgens gewaxed. Het blad is van 3 cm dik zacht glanzend graniet en voorzien van een RVS kraan en RVS spoelbak.

Afmetingen buitenkeuken:

  • 120 x 60 x 90 cm

Houten buitenkeuken "DOMINIQUE" | klik op de afbeelding voor een vergroting Houten buitenkeuken "DOMINIQUE" | klik op de afbeelding voor een vergroting  SONY DSC

Bijpassend heb ik voor deze klant ook een steigerhouten tuinscherm “DOWIE” gemaakt. Hij bestaat uit drie scharnierende delen en is volledig inklapbaar.

Resultaat; dik tevreden opdrachtgevers!

Prijs vanaf: €1700,-

Interesse?

Deze buitenkeuken is ook in andere afmetingen vervaardigbaar. Vraag mij naar de mogelijkheden.

maileenvraag_hansknepper

BBQ Meubel “MARGA”

BBQ Meubel “MARGA”

Strakke buitenkeuken MARGA, gemaakt voor The Big Green Egg.  Een echte BBQ meubel op maat. De buitenkeukenkast is opgebouwd uit nieuw vurenhout en is qua afmeting precies op maat gemaakt. Zodat niet alleen de BBQ er goed in past, maar er ook nog ruimte is aan de linker zijkant om als aanrecht te kunnen fungeren.

Makkelijk te rollen door de grote rembare wielen.

Afmetingen BBQ meubel:

  • 126 x 65 x 90 cm

bbqmeubel-Marga BBQMeubel-Marga-Vurenhout

Prijs vanaf: €850,-

Interesse?

Dit BBQ meubel is ook in andere afmetingen vervaardigbaar. Vraag mij naar de mogelijkheden.

maileenvraag_hansknepper